EU-kommissionen anerkender 5 nye overvågningsorganer

EU-kommissionen har netop offentliggjort navnene på yderligere fem organisationer som har opnået anerkendelse som overvågningsorgan (MO) under EU’s Tømmerforordning – EUTR.

Det drejer sig om følgende 5 nye overvågningsorganer:

5 nye overvågningsorganer anerkendt til at operere under EUTR - EU's Tømmerforordning - EU's Tømmerlov

De fem organisationer blev officielt anerkendt den 30. januar 2015.

9 anerkendte overvågningsorganer

Der er nu i alt 9 anerkendte overvågningsorganer. De 4 øvrige er franske Bureau Veritas, Hollandske Control Union Certifications, samt danske NepCon og italienske Conlegno.

Du kan finde flere oplysninger om de 9 organisationer og hvor de har tilladelse til at virke som overvågningsorgan her: Monitoring Organisation

Due Diligence

Virksomheder der har pligt til at udføre due-dilligence kan enten etablere deres eget due dilligence-system eller de kan anvende et system udviklet af en Monitoring Organisation (MO).

Virksomheder kan således få EU-godkendt eksperthjælp til deres lovpligtige indsats ved at indgå samarbejde med de anerkendte overvågningsorganer.

EU-kommissionens hjemmeside kan man holde sig orienteret om hvilke organisationer der er anerkendt og hvor man også kan læse mere om EU’s tømmerlov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om EUTR - EU's Tømmerlov

Disclaimer

  • Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler. Ved tvivlstilfælde er det til enhver tid forordning, lov og bekendtgørelse som gælder i forhold til indholdet på denne hjemmeside.