Giv din mening til kende om EUTR

EU’s tømmerforordning, EUTR, har nu virket i 2 år og mange virksomheder har brugt både tid og ressourcer på at efterleve de omfattende krav og bestemmelser.

Men virker EUTR overhovedet efter hensigten og hvordan påvirker den dagligdagen ude hos virksomhederne? Er der områder hvor lovgivningen kan gøres mere klar?

EU kommissionen undersøger i en stor, åben høring, hvordan træbranchen opfatter effekten af EUTR igennem forordningens første to år.

Det undersøger EU kommissionen nu i en stor, åben høring, hvor alle interessenter på tværs af træbranchen opfordres til at dele deres erfaringer og opfattelse af EUTR igennem forordningens første to år.

Høringen foregår på nettet gennem et spørgeskema.

Vi opfordrer alle EUTR berørte virksomheder til at give deres mening til kende.

Gå direkte til spørgeskemaet via dette link: Survey on the evaluation of the EU Timber Regulation

Høringen er åben frem til 3. juli 2015. Høringen er et led i EU-Kommissionens første gennemsyn af EUTR. Kommissionen skal inden 3. december 2015 rapportere om EUTR til Parlamentet og Rådet. Herefter skal EUTR til gennemsyn hvert 6. år.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om EUTR - EU's Tømmerlov

Disclaimer

  • Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler. Ved tvivlstilfælde er det til enhver tid forordning, lov og bekendtgørelse som gælder i forhold til indholdet på denne hjemmeside.