Dansk Erhverv med i samarbejdet bag eutr.dk

Samarbejdet omkring hjemmesiden eutr.dk og oplysningsarbejdet omkring EU’s tømmerforordning, er blevet styrket, efter at Dansk Erhverv er trådt ind i gruppen.

danskerhverv_logo

EUTR forbyder markedsføring af ulovligt fældet træ i EU og loven gælder importeret træ, såvel som træ fældet i EU. Forordningen omfatter stort set alle trævarer og påvirker derfor bredt igennem hele erhvervet, herunder mange af medlemmerne hos Dansk Erhverv.

“Dansk Erhverv repræsenterer mere end 17.000 virksomheder i handels- og servicesektoren, herunder byggemarkeder og forhandlere af træprodukter. Det er derfor vigtigt for os, at vores medlemmer er fuldt ud informerede om tiltag og aktiviteter i relation til EU’s tømmerlovgivning, så vi kan bidrage til en bæredygtig håndtering af træ og træprodukter på det europæiske marked”, siger chefkonsulent, Anders Rune Bjerrum fra Dansk Erhverv.

Gruppen bag eutr.dk består nu af 9 erhvervsorganisationer og Naturstyrelsen, der samarbejder om at holde alle, der er påvirket af EU’s tømmerforordning, opdaterede med relevant information om lovgivningen.

Den samlede gruppe består nu af:

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om EUTR - EU's Tømmerlov

Disclaimer

  • Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler. Ved tvivlstilfælde er det til enhver tid forordning, lov og bekendtgørelse som gælder i forhold til indholdet på denne hjemmeside.