EU-kommissionen anerkender 5 nye overvågningsorganer

5 nye overvågningsorganer anerkendt til at operere under EUTR - EU's Tømmerforordning - EU's TømmerlovEU-kommissionen har netop offentliggjort navnene på yderligere fem organisationer som har opnået anerkendelse som overvågningsorgan (MO) under EU’s Tømmerforordning – EUTR.

Det drejer sig om følgende 5 nye overvågningsorganer:

De fem organisationer blev officielt anerkendt den 30. januar 2015.

9 anerkendte overvågningsorganer

Der er nu i alt 9 anerkendte overvågningsorganer. De 4 øvrige er franske Bureau Veritas, Hollandske Control Union Certifications, samt danske NepCon og italienske Conlegno.

Du kan finde flere oplysninger om de 9 organisationer og hvor de har tilladelse til at virke som overvågningsorgan her: Monitoring Organisation

Due Diligence

Virksomheder der har pligt til at udføre due-dilligence kan enten etablere deres eget due dilligence-system eller de kan anvende et system udviklet af en Monitoring Organisation (MO).

Virksomheder kan således få EU-godkendt eksperthjælp til deres lovpligtige indsats ved at indgå samarbejde med de anerkendte overvågningsorganer.

På EU-kommissionens hjemmeside kan man holde sig orienteret om hvilke organisationer der er anerkendt og hvor man også kan læse mere om EU’s tømmerlov.

Print Friendly, PDF & Email
Posted in EUTR import/handel, Nyheder | Tagged | Kommentarer lukket til EU-kommissionen anerkender 5 nye overvågningsorganer